Salat med Chévre

Dette innlegget er hentet fra Dilla På Mat som samarbeider med Gutta på Haugen.

Chévre er en hvit ost laget på geitemelk. Den kan være både ganske fast og flytende. Osten passer ypperlig til å varmes i ovnen og i salater. Den kan ha en litt skarp smak og det gjør at den passer perfekt med lune rødbeter. I dag har vi på Gutta laget en chévresalat til alle ansatte til lunsj, med fiken, honningglaserte valnøtter, spekeskinke og en hot sauce fra Munnvold.

Dette er en veldig lett og god salat, samtidig som den har plenty av smak! Om du kjenner noen som er litt skeptisk til geitost så kan dette være en fin introduksjonrett. Passer like godt som en lett forrett som til en lunsj. Vi valgte å tilsette noen dråper Munnvold Moskva, en hot sauce som er laget på rødbeter og ghost chili. Det gir et lite ekstra kick uten at du får sjokk.

 

Ønsker du å kjøpe Munnvolds produkter, finner du de i nettbutikken.

Gutta På Haugen har også en mengde andre hotsaucer som kan brukes til veldig mye forskjellig, sjekk ut vår nettbutikk på http://gutta.no/ for mange flere produkter.